Bent u de trotse bezitter van een mooi, uniek of monumentaal gebouw en wilt u geen gezeur over onderverzekering bij schade? Dan taxeren wij graag uw pand.

Dit gebeurt dan op basis van een zogenaamde deskundigentaxatie.

Ook wilt u natuurlijk een veilig gevoel in uw huis hebben. Onze medewerkers helpen u daarbij met praktische adviezen.

Verhuisnieuws!

Per 6 november 2023 verhuizen wij naar:

  • Monseigneur van Oorschotstraat 1
  • 5473 AX Heeswijk-Dinther

Iets meer dan drie jaar na de start van ons bedrijf hebben we een bijzondere mijlpaal bereikt! Ons specialisme op het gebied van niches en de focus op het internationale premium-segment hebben gezorgd voor een hele mooie groei. Inmiddels bestaat ons team uit 25 medewerkers, die iedere dag weer vol passie een topprestatie leveren voor onze [fijne en gewaardeerde opdrachtgevers. Door deze groei is ons huidige kantoor te klein geworden, daarom gaan we in november verhuizen naar ons nieuwe kantoorpand te Heeswijk-Dinther. We kunnen niet wachten om dit monumentale Raadhuis te betrekken.

Het nieuwe kantoor biedt niet alleen voldoende ruimte voor verdere ontwikkeling, maar zorgt ook voor een hele fijne werkomgeving, die inspiratie en samenwerking stimuleert. Het feit dat we onze intrek nemen in een monumentaal gebouw voegt een extra laag van betekenis toe. Het gebouw ademt geschiedenis en karakter uit en we zijn vastbesloten om dit erfgoed te eren, terwijl we onze eigen toekomst verder vormgeven.

verhuisd!