IWD staat voor Inspectie, Waardering en Duidelijkheid. Immers is het doel van een Inspectie of Waardering het creëren van Duidelijkheid voor de opdrachtgever.

Wij werken met onze dienstverlening voor een grote verscheidenheid aan relaties en gaan hierbij altijd voor een lange duurzame relatie. Dat kan een verzekeraar, een volmacht kantoor, verzekerings-bemiddelaar, bedrijf of particulier zijn.

De klant staat centraal, in alles wat we doen!

IWD is een open, toegankelijke “no-nonsense” organisatie. Onze mensen worden gekenmerkt door grote onderlinge verbondenheid en passie voor hun vak.

Wij hebben aandacht voor onze opdrachtgevers en hun klanten, we communiceren duidelijk,  zelfbewust en combineren dit met vakbekwaamheid, grote integriteit en met een probleemoplossend vermogen. Op deze solide basis bouwen wij aan duurzame relaties en werken wij aan de beste resultaten voor onze klanten.

Onze doelstelling is om een opdrachtgever op korte termijn een kwalitatief hoogwaardig, maar daarnaast ook een betaalbare rapportage te leveren.

We streven hierbij om in nauwe samenwerking met onze relaties dit doel te realiseren, waarbij we hele korte lijnen hanteren en door onze flexibele opstelling ook snel kunnen innoveren.

Binnen IWD werken mensen met veel ervaring op verzekeringstechnisch vlak, risicobeheersing, het vaststellen van waardes en consultancy. 

Door onze jarenlange ervaring zijn onze mensen gekwalificeerd om in 1 bezoek zowel een inspectie als waardering uit te voeren. Dit levert, naast een financieel voordeel, voor alle betrokken partijen veel gemak op! En daar staan we voor!